POSTURI VACANTE

 

 

 

Anunt - examen promovare din functia de grefier arhivar cu studii medii in functia de grefier arhivar cu studii superioare

Anunt - tematica si bibliografie

 

Anunt - anulare procedură concurs pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT software la Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj

Anunt pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT software la Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj

 

Tabel clasificare finala candidati - concurs post grefier arhivar PJ Cluj-Napoca

Anunț - Barem probă scrisă - post grefier arhivar PJ Cluj-Napoca

Anunț - Tabel rezultate proba scrisa - post grefier arhivar PJ Cluj-Napoca

Anunț - Tabel rezultate proba practica - post grefier arhivar PJ Cluj-Napoca

Anunț - Listă concurs proba practică - post grefier arhivar PJ Cluj-Napoca

Anunț - publicat īn data de 30.12.2022 - Listă candidați admiși pentru a participa la concurs - post grefier arhivar PJ Cluj-Napoca

 

Anunț - Listă clasificare candidați - concurs ocupare post conducător auto PJ Huedin

Anunț - listă candidați post șofer la PJ Huedin - PCA Cluj

Anunț - publicat īn data de 22.11.2022 - privind organizarea concursului pentru ocuparea unui post de șofer la PJ Huedin - PCA Cluj

Anunț - listă candidați post șofer la PJ Huedin - PCA Cluj

Anunț - publicat īn data de 22.11.2022 - privind organizarea concursului pentru ocuparea unui post de șofer la PJ Huedin - PCA Cluj

Anunț - publicat īn data de 19.10.2021 - privind organizarea concursului pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a unui post temporar vacant de grefier - PJ Cluj-Napoca

Anunț - publicat īn data de 08.09.2021 - privind organizarea concursului pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT - software la Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj - PT Cluj

Anunț - privind organizarea concursului pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT - software la Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj - PT Cluj

Lista - publicată īn data de 03.07.2017 - rezultate proba practica - concurs personal conex (sofer) la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Gherla

Lista - publicată īn data de 23.06.2017 - rezultat selectie dosare inscriere concurs personal conex (sofer) la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Gherla

Lista - publicată īn data de 22.02.2017 - cu rezultatul obţinut de candidaţi la proba practica a concursului organizat in data de 22.02.2017 pentru ocuparea unui post vacant de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca.

Lista - publicată īn data de 16.02.2017 - rezultat selectie dosare inscriere concurs ingrijitor la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj Napoca

 

ANUNŢ - publicat in data de 31.01.2017 - privind organizarea concursului pentru ocuparea unui post vacant de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca.

 

Proces Verbal - publicat īn data de 09.11.2016 - cu rezultatul final obţinut de candidaţi la concursul organizat in data de 09.11.2016 pentru ocuparea unui post vacant de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca.

 

Lista - publicată īn data de 09.11.2016 - cu rezultatul obţinut de candidaţi la interviul aferent concursului organizat in data de 09.11.2016 pentru ocuparea unui post vacant de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca.

Lista - publicată īn data de 09.11.2016 - cu rezultatul obţinut de candidaţi la proba practică a concursului organizat pentru ocuparea unui post vacant de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca.

TABEL - publicat in data de 03.11.2016 - cu rezultatele obţinute la selecţia dosarelor pentru ocuparea unui post vacant de personal contractant - īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj Napoca.

ANUNT - publicat in data de 18.10.2016 - privind ocuparea unui post vacant de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj Napoca.  (format .doc)

 

CENTRALIZATOR - publicat in data de 14.07.2016 - cu rezultatul final obtinut de candidati la concursul organizat īn data de 14.07.2016 pentru ocuparea a două posturi vacante de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj şi Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj Napoca.

 

PROCES-VERBAL - publicat in data de 14.07.2016 - cu rezultatul final obtinut de candidati la concursul organizat īn data  14.07.2016 pentru ocuparea a două posturi vacante de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj şi Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj Napoca.

 

LISTA - publicată in data de 14.07.2016 - cu rezultatul obtinut de candidatii la interviul aferent concursului organizat īn data de 14.07.2016 pentru ocuparea a două posturi vacante de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj şi Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj Napoca.

 

LISTA - publicată in data de 14.07.2016 - cu rezultatul obtinut de candidatii la proba practica la concursul organizat īn data de 14.07.2016 pentru ocuparea a două posturi vacante de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj şi Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj Napoca.

 

LISTA - publicată in data de 08.07.2016 - cu rezultatul selecţiei dosarelor de īnscriere pentru examenul organizat īn data de 14.07.2016 pentru ocuparea a două posturi vacante de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj şi Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj Napoca.

 

ANUNŢ - publicat in data de 22.06.2016 - privind organizarea concursului pentru ocuparea posturile vacante de īngrijitor la Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj (1 post) şi Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca (1 post).

 

PROCES VERBAL - publicat in data de 22.06.2016 - privind rezultatul verificării condiţiilor legale de participare la concursului pentru ocuparea posturile vacante de specialişti IT existente la Parchetele de pe lāngă Tribunalele Cluj, Sălaj, Maramureş.

 

ANUNŢ - publicat in data de 17.05.2016 - privind organizarea concursului pentru posturile vacante de specialişti IT existente la Parchetele de pe lāngă Tribunalele Cluj, Sălaj, Maramureş.

 

LISTA - publicată in data de 06.05.2016 - cu rezultatele reverificării īndeplinirii condiţiilor de participare la concursul organizat de către Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Cluj, prin Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi vacante de personal conex (şofer) la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca, īn data de 09 mai 2016.

 

ANUNŢ - publicat in data de 18.04.2016 - privind concursul organizat de către Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Cluj pentru ocuparea a două posturi vacante de personal conex (şofer) cāte unul la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Huedin şi la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca.

 

TABEL - publicat in data de 17.03.2016 ora 14:00 - de clasificare finală a candidaţilor la concursul organizat de către Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Cluj, prin Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de grefier arhivar la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca, īn data de 14 martie 2016.

 

TABEL - publicat in data de 15.03.2016 - cu rezultatele probei scrise la concursul organizat de către Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Cluj, prin Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de grefier arhivar la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca, īn data de 14 martie 2016.

 

BAREMUL - publicat in data de 14.03.2016 - privind proba scrisă la concursul organizat de către Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Cluj, prin Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de grefier arhivar la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca, īn data de 14 martie 2016.

 

TABEL - publicat in data de 14.03.2016 - cu rezultatele probei practice de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator sau de dactilografiere la concursul organizat de către Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Cluj, prin Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de grefier arhivar la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca, īn data de 14 martie 2016.

 

BAREMUL - publicat in data de 14.03.2016 - privind proba practică la concursul organizat de către Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Cluj, prin Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de grefier arhivar la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca, īn data de 14 martie 2016.

 

LISTA - publicată in data de 09.03.2016 - cu rezultatele verificării īndeplinirii condiţiilor de participare la concursul organizat de către Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Cluj, prin Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de grefier arhivar la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca, īn data de 14 martie 2016.

ANUNŢ - publicat in data de 09.03.2016 - privind locul şi ora desfăşurării concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de grefier arhivar la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca, organizat de către Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Cluj, prin Parchetul de pe lāngă Tribunalul Cluj, īn data de 14 martie 2016.

ANUNŢ - publicat in data de 16.02.2016 - privind concursul organizat de către Parchetul de pe lāngă Curtea de Apel Cluj pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de grefier arhivar la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca

TEMATICA ŞI BIBLIOGRAFIA  - publicate in data de 16.02.2016 - pentru concursul privind ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de grefier arhivar la Parchetul de pe lāngă Judecătoria Cluj-Napoca

Ordin nr. 279 şi Regulamentul privind recrutarea, promovarea īn funcţii de execuţie şi de conducere şi evaluarea personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din cadrul Ministerului Public

 

Regulamente de organizare şi desfăşurare a concursului  sau examenului pentru numirea īn funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor : Hotărārea CSM 320/27.04.2006 şi Hotărārea CSM 817/04.09.2009

 

 
 
     
  © Copyright 2006 PICCJ.